PUBLICITAT

De la Rosa: «La plantilla és curta per disputar el play-off'»

  • L'últim entrenament només té 4 efectius per culpa de les baixes i les lesions
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Xavier De la Rosa Foto: ORIOL LLAURADÓ

El BP Andorra haurà de fer un esforç extra en tots els sentits si vol estar en el play-off per l'ascens i, en tot cas, si vol aspirar al màxim premi que és l'ascens. Les baixes de les últimes setmanes del porter Lluís Marimón (fitxat per ElPozo Murcia de Divisió d'Honor) i del jugador Marc Fernández (baixa que va demanar ell per motius personals), a les quals s'ha d'afegir la de Jorge Dias de fa mesos, impliquen que la plantilla del primer equip ara és «curta per disputar el play-off», segons va manifestar ahir el tècnic Xavier De la Rosa. A tot això, els problemes no venen sols, i aquesta setmana hi ha plaga de lesions: ahir al matí només es van poder entrenar quatre jugadors.

El panorama no és bo, però De la Rosa pensa que, en tot cas, «lamentar-nos no serveix de res». «No ens podem enganyar, han marxat jugadors que utilitzava molt: Marimón era el porter titular i ara és a Divisió d'Honor, i Marc Fernández era el quart jugador amb més minuts». Segons el tècnic, «hem d'anar a tope, hem d'intentar veure fins on podem arribar, és evident que la plantilla és curta per disputar el play-off, que no és el que voldria tothom, perquè ara tenim 10 jugadors, un d'ells té 16 anys, altres dos venen a entrenar i bastant bon paper que ens fan...». L'entrenador parla de Miki i Ganchi, del Puigcerdà, però també del jove porter del juvenil tricolor, Xavi, «que a tots ens ha sorprès de les qualitats que té. Ho té tot per ser un gran porter».

Sigui com sigui, «el primer objectiu és ser al play-off, i després ja veurem si el rival que tenim és accessible, si no ho és, com és i tot això», segons De la Rosa, que també assumeix la duresa de ser a la lluita final. En tot cas, per al tècnic perdre partits com el de Burela de la setmana passada -«fa any i mig que no perden a casa seva», va dir-, o contra el líder Puertollano, no és tan greu, però avisa: «Sí que em preocuparia si perdem tres partits seguits contra equips com l'Albacete». Els manxecs visiten el Poliesportiu el pròxim dissabte a les 18.30.

MOLTES BAIXES I DUBTES / L'últim entrenament va ser al camp de rugbi, a córrer, perquè a la pista de dins no hi havia personal per fer res: Paulinho pateix lumbàlgia; Carlinhos un fort cop a la cuixa; Jona és el més greu amb un problema d'abductor; Xavi té una capsulitis a un dit; i Aranburu es recupera del genoll.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT