PUBLICITAT

La TDT oferirà vuit nous canals de televisió

  • A partir del 17 de febrer es podrà veure Esports 3, TV Pirineus, TV5 i Euronews, i a partir del 17 de març també 8TV, Direct 8, Teledeporte
  • L'Executiu crea la comissió que estudiarà la creació de l'Agència Andorrana Fiscal i de Fronteres
09022011_bartolome
El portevu del Govern, Bruno Bartolomé, aquesta tarda Foto: ANA
El Govern ha acordat aquest dimecres una ampliació del nombre de canals de Televisió Digital Terrestre. A partir del 17 de febrer es podrà veure Esports 3, TV Pirineus, TV5 i Euronews, i a partir del 17 de març també 8TV, Direct 8, Teledeporte i una cadena portuguesa encara per confirmar. El portaveu del Govern, Bruno Bartolomé, ha destacat l'esforç que s'ha fet per poder oferir el nou canal esportiu de Televisió de Catalunya, així com el principi d'equilibri entre idiomes i temàtiques que s'ha seguit a l'hora d'escollir els nous canals.

L'Executiu ha aprovat aquest dimecres el decret de constitució de la comissió per a la creació de l'Agència Andorrana Fiscal i de Fronteres, tal com ha anunciat el portaveu de l'Executiu, Bruno Bartolomé. Segons ha dit, es tracta del "pas previ a l'entrada en vigor de les noves figures impositives, tan directes com indirectes, emmarcades en la reforma tributària portada a terme pel Govern". Bartolomé ha assenyalat que aquesta agència "dotarà al Principat d'un sistema fiscal modern equiparable al dels països del nostre entorn tot i que amb una pressió fiscal molt menys important".

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT