PUBLICITAT

Trobada morta una dona a Engolasters

  • La víctima, de 29 anys, estava en un barranc amb el seu cotxe, i la família havia denunciat la desaparició
J. R. BAIGES / P. G.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Els bombers treuen el vehicle del lloc on va ser trobat, ahir a la carretera d'Engolasters. Foto: TONY LARA

El cos sense vida d'una dona de 29 anys, de nacionalitat andorrana, va ser trobat ahir en un cotxe, matrícula andorrana, en unes feixes a la carretera d'Engolasters, a l'altura del punt quilomètric 5,5. L'absència de molts danys tant en el cotxe, marca Peugeot 206 de color blanc, com en la víctima van obrir ahir més hipòtesis en la investigació policial del que semblava que era evident: un accident de trànsit. La família de la víctima havia denunciat a la Policia la seva desaparició el dilluns passat, i per aquest motiu encara es desconeix quan s'hauria pogut produir aquest sinistre.

En un primer moment es va apuntar que havia pogut ser una sortida de via com a causa de l'accident, tot i això els agents policials van fer una primera ullada a la zona per confirmar aquest fet i per determinar les circumstàncies de l'incident. El vehicle es trobava en un indret de poca visibilitat, just abans del camí de Ramio, i estava entre els arbres. L'avís el va donar al voltant de les 17.30 hores un ciutadà que es va trobar l'automòbil sinistrat.

Al voltant de les vuit del vespre el cos de la noia ja va ser evacuat del lloc del sinistre i traslladat al dipòsit de cadàvers, mentre els Bombers seguien treballant en les tasques de recuperació del cotxe, que es trobava en una zona de difícil accés, plena d'arbustos i matolls. Passades les nou de la nit finalment van poder recuperar el vehicle amb l'ajuda d'un camió de Bombers que va desplaçar el cotxe a un terraplè més accessible per a la grua.

Avui s'esperaran els resultats de l'autòpsia per saber quina va ser la causa que va provocar la mort d'aquesta dona. Tant ella com el vehicle no tenien signes de violència ni de grans danys, per tant és l'examen del forense el que determinarà la causa de la mort. Des d'una parada cardíaca o altra causa clínica fins altres circumstàncies són les que des del cos de la policia es barallaven ahir a la nit. Fins que no es tinguin uns resultats definitius la investigació policial quedarà oberta per esbrinar totes les proves suficients que determinen com es va produir aquest succés.

Al lloc dels fets s'hi van desplaçar tres dotacions de policia, dos de bombers i dos del Servei de Circulació del Comú d'Escaldes, així com la forense i la batlle de guàrdia. El trànsit va ser interromput en els dos sentits de la marxa, per facilitar les tasques d'evacuació del cadàver, però també de l'extracció del vehicle .



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT