PUBLICITAT

Amàlia Vinyes aposta pel CER i la Copa Swift

  • L'andorrana tanca el calendari de la nova temporada amb la intenció de seguir millorant
EL PERIÒDIC
ESCALDES -ENGORDANY

Periodic
Amàlia comptarà de nou amb el seu germà al volant del Seat León Foto: FOTOESPORT

Després d'aconseguir el triomf absolut en la Copa d'Espanya de Resistència 2010, i de temptejar diferents possibilitats entre els calendaris esportius de la present temporada, Amàlia Vinyes es mostra decidida a repetir l'experiència i defensar el títol. A més, no dubta a autoimposar-se un dur repte en una especialitat pràcticament nova per a ella, els ral·lis d'asfalt. La Copa Suzuki Swift és el campionat escollit per al debut.

En la present edició de la Copa d'Espanya de Resistència, la pilot andorrana s'ha fet seva la dita que diu el que funciona millor no tocar-ho. Seguint aquesta premissa, Amàlia tornarà a comptar amb el seu germà Joan per alternar-se en el volant del Seat Leon, que seguirà preparat pels tècnics de Baporo Motorsport. L'objectiu no pot ser un altre que repetir el triomf, tant absolut com de la categoria D4, després de completar un calendari que consta de sis proves, que es correran en diferents escenaris espanyols i segons el format tradicional.

La situació a la Copa Suzuki Swift serà ben diferent. Amàlia s'aplicarà al màxim a aprendre i familiaritzar-se tant amb els diferents traçats dels ral·lis del Campionat d'Espanya, tot i que alguns ja els coneix, com en agafar experiència en una competició en la qual la majoria dels que seran els seus rivals tenen moltes temporades d'experiència a la seva esquena. Aintzane Goñi serà la seva companya de fatigues a l'habitacle de Suzuki Swift, mentre que els membres de Baporo Motorsport també seran els responsables de la preparació i manteniment en el parc d'assistència del Swift. El calendari tindrà set ral·lis, i en el cas de coincidència de dates entre els dos campionats, Amàlia, en principi, es decantarà per disputar les proves del CER.

A menys de dos mesos per l'inici de la competició, Amàlia es mostra il·lusionada: «En el tema circuits no espero massa variacions, aquest any ha estat difícil però vam aconseguir el títol a l'últim moment, esperem repetir. En els ral·lis la situació serà ben diferent, hi ha molt per a aprendre encara que en aquest aspecte l'experiència d'Aintzane, pot ser molt important».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT