PUBLICITAT

Tres proves i la final a El Saler a l'11a edició del Circuit Andbanc

R. M.S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un moment de la presentació d'ahir a la seu d'Andbanc. Foto: EL PERIÒDIC

Ja hi ha calendari per a l'11a edició del Circuit Andbanc de golf, organitzat pel Club de Golf Principat. Aquesta temporada es disputaran tres proves i la final, que serà a El Saler (València), el que significa dues proves més que l'any passat, i en unes dates noves, ja que la cita serà a partir del març, per acabar en quatre dies de competició al camp valencià del 2 al 5 de juny.

Gerard Rieger, president del CG Principat, va anunciar ahir que la gran novetat d'aquesta edició serà la primera cita del calendari, el dilluns 14 de març -dia de la Constitució-, que es disputarà a El Prat, «un lloc privilegiat on entrar és molt difícil», segons va dir. Aquesta serà la primera de les tres voltes del Circuit. La segona cita serà a l'Empordà Golf -30 d'abril-, un escenari habitual tot i que feia dos anys que el Circuit no hi anava. És un camp amb 36 forats, tot i que Rieger va dir que encara no estava decidit en què camp es competiria. Per últim, la tercera prova del Circuit serà al Costa Daurada -20 i 21 de maig-, un camp que no ha fallat mai en el calendari de la competició andorrana, i on es donaran cita els 80 a 100 participants socis del club Principat, a més dels més de 100 socis del camp català que també tindran dret a participar -a la resta d'escenaris, els locals no jugaran.

El Circuit es disputarà a la modalitat d'stableford individual, amb dues categories, la A de handicap inferior -0 a 17,4- i la C de handicap superior -de 17,5 a 26,4 en homes, i fins a 36,4s en dones. A la final d'El Saler es classificaran el primer scratx de la general, a més dels quatre primers de la categoria A, i els altres quatre primers de la C.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT