El VPC manté el lideratge tot i l'agressivitat local (6-30)

• El Frontonnaise juga dur un matx amb accions violentes i Jamrulidze expulsat
FRONTON

McKendry va aconseguir ahir tres assajos amb el segon equip (5-41). Foto: ORIOL LLAURADÓ

El cuer d'Honor tenia ganes de guerra ahir i l'únic que va aconseguir va ser donar una imatge d'equip violent i dur-se una bona pallissa per part del VPC Andorra, que es va imposar per un clar 6-30 i d'aquesta manera suma els cinc punts -bonus- que li permeten mantenir-se líder de la categoria. Tan brut va ser el partit que d'entre les picabaralles una va agafar Jamrulidze, que va respondre als atacs i va ser expulsat.

Els andorrans es van avançar als 8 minuts amb un assaig de Jonathan Garcia que Barkalaia va transformar. Altres set minuts més tard, Barkalaia va sumar una penalitat i el Frontonnaise va fer una per ells al minut 18. Barkalaia va tenir una altra penalitat que va aconseguir i el Frontonnaise va tancar la primera part amb altres tres punts que deixaven el marcador 6-13.

A la represa, Jamrulidze va fer un assaig tot i que Adam Hinds no va transformar la marca. Del 6-18 es va passar al 6-23 gràcies a un altre assaig, ara de Josep Magallón, però, de nou Hinds, tampoc no va transformar. Així, en el minut 24 d'aquesta segona meitat era Barkalaia qui aconseguia l'assaig, i ell mateix transformava l'acció per deixar el marcador en el definitiu 6-30 que manté el VPC líder d'una categoria en què sembla en bona forma.

EL SEGON EQUIP VENÇ 5-41 / El segon equip del VPC es va imposar també a Fronton amb un clar 5-41 amb dues penalitats d'Emmanuele Santi-Gardes i els assajos de Marc Torrent, Julien Bossons, Dani Raya, Romain i tres d'Alex McKendry, que ahir va jugar amb el filial.