PUBLICITAT

L'UdA acull la defensa dels primers 4 projectes de recerca del doctorat

  • Les temàtiques se centren sobretot en l'aplicació de les noves tecnologies a la formació
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Alumnes a l'entrada de l'UdA Foto: TONY LARA

La Universitat d'Andorra va acollir divendres la defensa dels primers quatre projectes de recerca des que existeix el programa de doctorat. Aquest programa es va inaugurar el curs 2009-2010.

Les defenses s'es van realitzar durant el matí i la tarda i la primera avaluada va ser Alexandra Saz, que va exposar el seu projecte La construcció del coneixement en entorns personals d'aprenentatge. A continuació va ser el torn de Virginia Larraz, que va defensar La competència digital a la Universitat. Per la tarda, Micheline Marie-Sainte va presentar Les enjeux économiques de la formation ouverte et à distance, i finalment Yolanda Colom Va defensar El valor de l'ús de la tecnologia en la formació matemàtica amb els alumnes en TDHA.

El programa de doctorat segueix les directrius de l'Espai Europeu d'Ensenyament Superior i incorpora els descriptors de Dublín per a la definició de les competències que han d'adquirir els futurs doctors. Al primer semestre van ser admesos deu doctorands. El període de preinscripció de nous estudiants per al curs següent es va tancar juny amb dues incorporacions més.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT