PUBLICITAT

L'AIVA recupera la Fira del Vehicle d'Ocasió de Sant Julià

  • El Comú i l'associació arriben a un acord per celebrar l'esdeveniment al maig
C. G.
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
La darrera edició de la fira de Sant Julià, el maig del 2009. Foto: TONY LARA

Una de les principals prioritats del Comú de Sant Julià de Lòria pel que fa al calendari de Fires d'aquest any era la recuperació d'una de les Fires més concorregudes, la dels Vehicles d'Ocasió. Finalment, i després de reunions mantingudes amb l'Associació d'Importadors de Vehicles d'Andora (AIVA), s'ha arribat a un acord entre les dues parts per tal que se celebri el proper mes de maig.

El Comú lauredià ja havia intentat sense sort reallitzar la fira l'any passat, però l'AIVA no s'hi va mostrar interessada. Aquest any sí que s'ha assolit consens, tal i com va informar la presidenta de l'associació, Maite Mas. La presidenta va informar que l'AIVA hi posarà els expositors, que seran pràcticament tots els que integren l'associació, mentre que serà el Comú lauredià qui s'encarregarà de l'organització de l'esdeveniment i de la seva publicitat.

Mas va informar que no hi haurà canvis en relació a les edicions anteriors. L'última es va celebrar l'any 2009, i llavors l'organitzava l'Associació de Comerciants de Vehicles d'Andorra (ACVA), però l'entitat es va dissoldre afectada per la crisi econòmica i l'important davallada de vendes en el sector. La Fira dels Vehicles d'Ocasió d'aquest any se celebrarà un dels caps de setmana del mes de maig a l'envelat del Prat Gran.

una fira, una oportunitat / Mas va justificar el seu «sí» a la celebració de la Fira perquè el sector és conscient de la importància d'esdeveniments d'aquestes característiques. Per una part, perquè ajuden a incentivar les vendes, però per altra, també per la imatge de dinamisme que li dóna al sector de l'automòbil. «Una fira, es vengui molt o es vengui poc, sempre és bona per nosaltres, perquè mostra que el sector està viu», va manifestar Mas.

La Fira laurediana s'unirà per tant a la Fira d'Andorra la Vella, la cita marcada al calendari pels venedors de vehicles. Seran dues bones mostres per determinar si el sector es recupera o no de la crisi. De moment les dades del primer mes de l'any no són positives, ja que es va vendre un 11% menys que fa un any.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT