Les baixes condicionen un CV Andorra que cau a Santander

SANTANDER

El CV Andorra va sortir ahir de Santander amb una derrota per 3-0 contra el Textil Santanderina en un duel en què es van notar les baixes a l'equip de Lluís Hillaire, especialment la de Cristian Salvador, que no va poder viatjar per lesió -dilluns li faran unes proves per saber què pateix-, a més de les absències de Lluís Badosa i Carlos Diaz, que gairebé no té presència en l'equip aquesta temporada. Avui els andorrans disputen un nou partit, al migdia a la pista de l'equip de la Universidad de Burgos, 10è a la classificació amb només 3 victòries aquesta temporada.

El matx va començar malament per als andorrans, que no van saber entrar al partit i van caure en el primer set per un clar 25-18. En el segon set, i amb un avantatge per 21-24 a favor dels d'Hillaire, una sèrie d'errades va permetre donar vida el Santanderina, que va forçar el set fins arribar a un 32-30 a favor dels locals que va marcar la resta del matx. En el tercer set, l'Andorra va treballar de valent però finalment tampoc va saber rematar la feina i va perdre el parcial per 25-23 i el partit per un clar 3-0. «La clau ha estat en el segon set, si l'haguéssim tancat quan el teníem, el matx hagués estat una altra cosa amb 1-1», va dir Hillaire ahir.