PUBLICITAT

L'Executiu destinarà 24,5 milions en ajudes

  • Les subvencions i el finançament preferent es posaran em marxa al març
c. g.
andorra la vella

Paral·lelament a la vessant més sostenible de la tasca del Govern per a potenciar les energies renovables, l'Executiu també pensa en el sector com una opció per impulsar l'economia del país. Per aquest motiu López va explicar que s'ha acordat destinar mig milió d'euros per a atorgar subvencions directes destinades a les persones i empreses que instal·lin als edificis projectes relacionats amb les energies renovables i amb l'eficiència energètica. De la mateixa manera, també s'han previst un total de 24 milions per a facilitar opcions de finançament preferent dels bancs.

Aquestes mesures s'integren dins d'uns dels programes de la llei de promoció de l'activitat econòmica. El ministre va assegurar que al mes de març el reglament s'acabarà d'enllestir i sortirà publicat al BOPA.

Serà a partir de llavors quan s'iniciaran les dues convocatòries i els interessats podran començar a sol·licitar les subvencions o els crèdits preferents. El Govern treballa ara per ultimar els criteris i les especificitats per a poder accedir-hi, va informar López. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT