PUBLICITAT

Detingut un jove per posseir cocaïna i haixix

  • Davant la insistència dels agents, va lliurar 0,9 grams de cocaïna i 1,3 d'haixix
EL PERIÒDIC
ORDINO

Periodic
El nucli d'Arinsal. Foto: ONA MORANTE

La Policia va detenir ahir a la matinada un jove andorrà de 20 anys per possessió de cocaïna, segons va informar el cos de seguretat. Els fets van passat a les 2.15 hores quan els agents van efectuar un control a un Peugeot 205 amb matrícula andorrana, que estava estacionat en un aparcament comunal a Arinsal.

Vist el nerviosisme dels dos ocupants del vehicle, els agents els van informat de la legislació vigent en matèria d'estupefaents, moment en el qual un dels nois va lliurar de forma voluntària una porció de 0,6 grams d'haixix.

Els agents van observar com l'altre noi mantenia el puny tancat amb força i continuava negant que portés cap tipus de droga. Finalment, i davant la insistència dels agents, va lliurar dues paperines amb 0,9 grams de cocaïna i una caixa metàl·lica amb 1,3 grams d'haixix.

Per tot plegat, el jove va ser detingut i posat a disposició judicial. A l'altre ocupant del cotxe, de nacionalitat andorrana i 26 anys, se li va confeccionar una diligència de contravenció penal per tinença d'haixix, que també s'ha tramès a l'autoritat judicial.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT