PUBLICITAT

Juárez obté un millorable 28è lloc a Crans Montana

  • De nou el desgast de la pista influeix en l'eslàlom i Altimir abandona
EL PERIÒDIC
CRANS MONTANA

Periodic
Carla Altimir, ahir desqualificada, en una cursa anterior d'aquest curs Foto: CHRIRSTOPHE PALLOT

Continua la competició als Mundials júniors de Crans Montana i continuen –valgui la redundància– els problemes amb el desgast de les pistes. Sophie Juárez, però, va aconseguir completar les dues mànegues de l'eslàlom tot i que amb un resultat millorable.

La corredora tricolor va finalitzar en la 28a posició amb un temps d'1min 51,44s obtenir 73,62 punts FIS, lluny de la mitjana que té en aquesta especialitat. Carles Visa, va confirmar que la pista estava «bastant deteriorada» i que això va fer que Juárez perdés més temps de l'habitual en el primer parcial. Sobre el segon el director tècnic va explicar que la va veure «una mica cansada, no tan activa i per tant més lenta». I va insistir en què pot donar més de si: «Esperàvem més d'ella en l'eslàlom», va sentenciar.

Carla Altimir no va poder patir les dificultats en la jornada d'ahir perquè al poc temps de començar, en la part alta de la primera mànega, va enforquillar-se en una de les portes i va quedar així fora de competició. Avui cap de les dues farà el gegant; Altimir torna a Andorra i Juárez viatja a Sörenberg (també a Suïssa) per disputar dos eslàloms FIS demà i diumenge.

Pel que fa al descens masculí Oliveras va ser el 50è, Nil Ruíz va millorar els registres dels entrenaments i va finalitzar el 58è i Artur Pallàs va ser el 60è. «Estem decebuts pels resultats, esperàvem que ho fessin millor», va declarar Visa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT