PUBLICITAT

Les noies també paguen les dificultats a Crans Montana

  • Juárez i Altimir surten del traçat en la mateixa porta al gegant
EL PERIÒDIC
CRANS MONTANA

Periodic
Juárez durant una prova de l'any passat Foto: EL PERIÒDIC

Les dificultats que estan tenint els corredors de la categoria masculina de la Federació Andorrana d'Esquí amb les pistes dels Mundials júniors que s'estan disputant a Crans Montana (Suïssa) també se les van trobar ahir les dues representants femenines tricolors en el seu debut.

Tant Carla Altimir com Sophie Juárez van viure la mateixa situació en el gegant i van sortir del traçat en la mateixa porta, a l'entrada del mur. En aquest punt és on van fallar la gran majoria dels desqualificades, que van ser un total de 60 de les prop de 110 que s'hi van donar cita. «Segons el director tècnic, Carles Visa: «És un número excessiu per a aquests tipus de curses». Avui totes dues tornen a competir en la prova de l'eslàlom.

ELS TRES ANDORRANS ACABEN / En nois, per primera vegada als, van poder acabar els tres andorrans en el segon entrenament de descens. Marc Oliveras va obtenir el 51è millor registre amb un registre de 1min 41,17s, Artur Pallàs va ser el 59è a 5 dècimes del seu company de la FAE i Nil Ruiz va ser el 66è a 1,3s, millorant en 78 centèssimes el seu temps d'ahir.

Tots tres van tenir les dificultats de sempre amb l'afegit de què la sessió va començar amb retard i els primers corredors a sortir van tenir una millor visibilitat que els de la meitat cap enrera.

Visa va analitzar el paper dels tricolors: «Oliveras s'ha vist perjudicat perquè ahir no va poder aprofitar la baixada de l'entrenament [va caure] i no es coneixia la pista tant com la resta; ha esquiat bé però pot millorar. Pallàs també pot fer-ho millor, així que tots dos hauran de fer una molt bona cursa per estar dins els objectius i Ruíz tampoc no ho ha fet malament però encara li falta guanyar confiança per notar progrés». Avui, doncs, tots tres afronten el descens amb la idea de millorar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT