PUBLICITAT

Pallàs és 37è al primer entrenament del descens

  • Els Mundials júniors a Crans Montana continuen amb caigudes, l'última d'Oliveras
EL PERIÒDIC
CRANS MONTANA

Periodic
Pallàs supera una porta en una competició anterior d'aquest curs. Foto: FAE

Els Campionats del Món júniors que s'estan disputant a Crans Montana i en els quals no ha pogut fallar la representació andorrana continua caracteritzant-se per les caigudes.

L'enorme desgast que pateix la pista amb el pas dels esquiadors provoca nombrosos abandons, com li va passar ahir una altra vegada a Marc Oliveras en el primer entrenament corresponent al descens masculí. El corredor de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE) va anar a terra en una porta del traçat i es va enganxar amb les xarxes de protecció, de tal manera que no va poder aixecar-se: «Era important que continués de cara a agafar referències pel dia de la cursa, per tant haurà d'aprofitar molt bé la sessió de demà [avui per al lector] per estar el millor possible el dia de la cursa», va indicar la directora d'operacions de la FAE, Vicky Grau.

El jove Artur Pallàs sí que va poder completar la baixada i va marcar el 37è temps de la general i el 5è en la categoria cadet. També va aca bar Nil Ruíz, amb una discreta 61a posició segons el director tècnic, Carles Visa: «Ha d'agafar confiança; no deixa anar prou l'esquí quan gira», va dir.

Avui es disputarà, per tant, el segon entrenament aband de la cursa de demà i en noies entren en acció en el gegant Sophie Juárez, amb el dorsal 67, i la jove Carla Altimir, amb el 93.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT