PUBLICITAT

La Policia investiga un robatori amb força a un bar

  • Un veí va alertar els agents en veure els vidres de l'establiment trencats
el periòdic
ANDORRA LA VELLA

Periodic
La Guàrdia Civil investiga l'assassinat de Ramona Martínez Foto: efe / j. p.

La Policia ha obert una investigació per tal d'esbrinar l'autor o autors del robatori amb força que va esdevenir en la matinada del diumenge a dilluns en un bar cèntric de la capital. Segons van assegurar fonts del cos encara no es poden donar detalls del succés perquè la investigació està oberta i encara no hi ha cap persona detinguda. Els fets van ocòrrer al bar Tinyol ubicat al carrer Terra Vella d'Andorra la Vella. Un veí de la zona va veure els cristalls trencats de l'establiment i va avisar per telèfon a la Policia.

Els agents es van desplaçar ahir de matí al bar per tal d'inspeccionar els danys ocasionats i iniciar la investigació d'aquest furt. Segons va explicar a aquest rotatiu un dels encarregats del bar, va ser el flequer de la zona el que se'n va adonar que passava alguna cosa estranya en aquest bar. Eren les quatre de la matinada d'ahir i el veí va decidir per iniciativa pròpia alertar a la Policia. Els agents van avisar la propietària del bar que també es va desplaçar a l'establiment en assabentar-se que havia sigut objecte d'un furt amb força.

Des del Bar Tinyol van informar que van ser els cristalls d'un lateral de la porta principal de l'establiment els que van ser trencats per accedir dins del bar per procedir al furt. Presumptament, el lladre o lladres van entrar per aquesta part per procedir a robar en la caixa del bar. Així ho va explicar un dels encarregats del bar, fill de la propietària, qui no sabia quina quantitat de diners faltava. La mateixa font va explicar que també van robar dos ordinadors que estaven en dins del bar.

Sense determinar l'import total dels danys i de la mercaderia i diners robats, que hi figuraran finalment en la denúncia, els agents de la Policia continuaven ahir treballant en la investigació per determinar totes les empentes necessàries que demostren l'autoria dels fets.

A més dels qüestionaris als possibles testimonis, des de l'àrea criminal de la Policia es van fer els estudis pertinents en el lloc dels fets per determinar el modus operandi del furt i per recollir totes les dades necessàries per la investigació que ahir es va obrir. Des del cos policial ahir no van voler donar més detalls dels fets per no entorpir la investigació i no van voler manifestar si hi ha alguna o algunes persones sospitoses.H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT