PUBLICITAT

Gevivasa rebaixa el 25% del preu de lloguer de les vivendes socials del Pas

  • La davallada del mercat ha obligat la concessionària a fer-los més barats
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
Un bany d'un dels habitatge de lloguer reduït Foto: COMÚ D'ENCAMP

Gevivasa, l'empresa concessionària dels pisos de lloguer reduït del Pas de la Casa ha decidit rebaixar el 25% dels preus actuals. Segons un comunicat de la mateixa empresa la raó principal d'aquesta acció ve determinada per la davallada del mercat de pisos de lloguer que ha evidenciat «la necessitat de rebaixar els preus de les vivendes de l'edifici de la Solana del Pas de la Casa», argumenten des de l'empresa.

La rebaixa que suportarà totalment l'empresa, tindrà una vigència de dos anys i s'aplicarà a partir del present mes de febrer. «Aquesta mesura representa un important avantatge tant per als actuals llogaters com per a les persones interessades en arrendar algun d'aquests habitatges», expliquen des de Gevivasa.

Així els habitatges del Pas de la Casa que fins ara tenien uns preus de 548 euros (el d'una habitació), 671 euros (el de dues habitacions) i 839 ( el de tres habitacions) costaran a partir d'avui 411, 503 i 629 euros, respectivament.

Segons van explicar des de l'empresa s'han mantingut diverses converses amb el comú d'Encamp per fer front aquesta situació del mercat de lloguer. Unes converses que Gevivasa manifesta que no han tingut cap acord satisfactori. Aquests habitatges han estat criticats des d'un inici perquè el comú d'Encamp els va presentar com de lloguer reduït i en finalitzar les obres es van establir els mateixos preus marcats a l'inici de la construcció, sense tenir en compte el decalatge que es va produir en el mercat posteriorment. H

La Policia va detenir el passat dissabte a la nit un jove de 22 anys, de nacionalitat espanyola i no resident al Principat, quan es disposava a entrar al país amb diverses quantitats de droga amagada.

Els fets van passar poc abans de la mitjanit durant un control policial a la carretera. Els agents van contolar als dos ocupants d'un Seat Ibiza amb matrícula espanyola. Durant l'escorcoll es va comprovar que els ocupants disposaven de diverses quantitats de productes estupefaents. Es va decomissar una porció d'un gram d'haixix a l'acompanyant i 0,5 grams de cocaïna al conductor.

Els agents van detenir el conductor, que va ser posat a disposició judicial per un presumpte delicte de possessió i d'introducció de substàncies tòxiques al Principat



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT