PUBLICITAT

Marc també deixa el BP

  • L'equip de De la Rosa es queda sense dos jugadors bàsics en quinze dies i no pot tancar cap incorporació
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Cabinho abraça Marc Fernández després de marcar un gol Foto: TONY LARA

Quina feinada. Marc Fernández també marxa del BP Andorra. Ho va fer el meta Marimón fa dues setmanes i ara és l'ala de Manresa el que abandona la disciplina de l'equip que dirigeix Xavier de la Rosa per motius personals. Marc va signar ahir a dos quarts de set de la tarda la baixa el dia que expirava el termini de fitxatges d'hivern sense que el club hagi pogut trobar un recanvi.

L'ex internacional sub-21 amb Espanya ha decidit deixar el futbol sala d'alta competició. La gran temporada que estava fent amb el BP havia cridat l'atenció d'altres clubs de la Divisió de Plata com per exemple el Ribera de Navarra però ell ha decidit tornar a la seva terra per centrar-se en altres aspectes de la vida que considera més importants. Per això, i només per això, l'entitat que presideix Ruben Ponce l'ha deixat lliure. I tampoc no ha volgut fer una roda de premsa de comiat. «Em va dir que no volia, que sinó es posaria a plorar... Ha preferit marxar sense fer soroll», va argumentar ahir el gerent del club, Emili Puig.

FA TEMPS QUE EL CLUB HO SABIA / Aquesta notícia ha caigut com una llosa però no li arriba de nova a la directiva del BP. Va avisar fa un temps. Per això Puig, quan va marxar Marimón el dimecres de fa dues setmanes, va dir que s'estava mirant d'incorporar un jugador de pista com a prioritat abans d'un porter. Les negociacions s'han portat en secret però cap ni una ha arribat a bon port, per tant no hi haurà cap cara nova per afrontar la part més trascendental de la temporada.

SERGINHO HA ESTAT A PUNT / Serginho, un dels pilars en el retorn a Plata quan el BP estava a la Primera Nacional, ha estat el jugador que més ha perseguit el BP. De fet Puig va assegurar ahir que ja tenia «un acord verbal amb el jugador» però el seu club, el Ceuta, no l'ha donat la carta de llibertat tot i que no juga des del novembre passat perquè va haver de marxar al Brasil per problemes personals. Tampoc es va poder arribar a un acord amb el jugador de la Segona italiana amb què s'estava negociant ni amb el jugador del Portosalvo de la Segona portuguesa Tuca –porta 26 gols en 13 partits–, amb el qual el BP també havia arribat a un acord fins que el club va demanar un traspàs es va despenjar en les xifres. «És evident que no poder fitxar ningú després de dues sortides és un problema però no ha sortit cap de les negociacions que teníem entre mans», va reconèixer Puig, qui també va voler mirar l'aspecte positiu de la surrealista situació en la qual s'ha trobat l'equip en un obrir i tancar d'ulls: «Això serà bo per a d'altres jugadors que tenien menys presència i que a partir d'ara podran gaudir de més minuts», va dir en referència a jugadors com Jona, Ludo o els juvenils Miquel i Ganchi.

DE LA ROSA S'ADAPTA / L'entrenador no va voler fer un poema de tot això. És més, tenint en compte que Marimón era titular indiscutible sota pals i que Marc jugava una mitjana de 26 minuts per partit i també era una peça indispensable, De la Rosa va reivindicar l'amor al BP en dir: «M'estimo el club, les circumstàncies són les que són i no em lamentaré». Preguntat sobre si l'ascens és ara una utopia va contestar: «Tinc una fe cega en els deu jugadors que queden i la força d'aquest equip és el grup. Hem de mirar endavant i continuar donant el màxim».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT