Esteve acaba retirant-se en una supercombinada per oblidar

• L'andorrà cau al descens i s'enforquilla en l'eslàlom a la Copa del Món de Chamonix
CHAMONIX

Esteve, ahir en una de les dues proves de la supercombinada de la Copa del Món a Chamonix Foto: PRESS ATOMIC

Kevin Esteve va viure ahir una jornada nefasta. No li va sortir res en l'últim dia de la cita de Copa del Món de Chamonix (França) i va acabar retirant-se en la supercombinada.

L'andorrà va començar amb una caiguda en el descens que va suposar la desqualificació en aquesta modalitat i en la mànega de l'eslàlom, aquesta vegada en enforquillar-se amb una porta, de nou va quedar fora de la cursa. La victòria va ser per al croat Ivica Kostelic, que malgrat fer el 24è millor temps en el descens va fer una eslàlom espectacular que el va dur al lloc més alt del podi. Esteve romandrà a Chamonix aquesta setmana ja que afrontarà dos descensos FIS el dijous i el divendres.

OLIVERAS, 57È A CRANS MONTANA / Als Mundials júniors de Crans Montana (Suïssa) la competició va continuar ahir amb la disputa del gegant, que va aplegar 158 corredors. El millor andorrà va ser Marc Oliveras, amb una 57a posició. De fet la resta de la delegació tricolor no va poder creuar la línia de meta: Nil Ruíz i Artur Pallàs van abandonar en una primera mànega de gran dificultat que va acabar amb 53 desqualificats mentre que el jove Arnau Puig va sortir del traçat en la segona.

Segons l'entrenador, Xavier Bellsolà: «Oliveras ha caigut dues vegades en el primer parcial amb una pista ja molt marcada amb el pas dels corredors i a la segona, molt dura perquè la pista estava a l'ombra, tenia poca visibilitat. La seva agressivitat i convicció l'han permès fer una mànega correcta. Estem una mica decebuts avui i pensem que si s'ho creuen, ho podran fer molt millor, segur». Els andorrans tornen a tenir cursa avui amb l'eslàlom, que de nou es presenta complicat perquè Ruíz tindrà el dorsal 72, Oliveras el 117, Pallàs el 127 i Puig el 131 d'un total de 162 participants.

MILLOR ACTUACIÓ A ISOLA 2000 / Pel que fa a la segona prova de Copa d'Europa de surf de neu a Isola 2000 els andorrans van millorar el paper del primer dia. En la categoria femenina Maeva Estévez va acabar la 29a sobre 36 corredores i es va quedar a tretze segons de la primera en un símptoma de millora. En nois Nil Zamora va obtenir la 87a posició de 93 surfistes a onze segons del primer. El tècnic Pere Goicoechea es va mostrar «satisfet» per la progressió dels joves andorrans. «Tornem al Principat amb bones sensacions», va assegurar.