PUBLICITAT

Un xalet d'Aubinyà s'incendia dos cops en una mateixa nit

  • Els bombers encara estan investigant les possibles causes del foc
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Un camió dels bombers, en una imatge d'arxiu. Foto: TONY LARA

Durant el vespre d'aquest divendres els bombers van haver de fer la mateixa sortida dues vegades. Un xalet d'un conjunt residencial a Aubinyà va prendre foc a la tarda. El servei d'urgència va arribar-hi a temps i va marxar del lloc en qüestió passades les nou del vespre, però a les 22.45 hores van tornar a ser avisats per un incendi al mateix habitatge. El cap de guàrdia dels bombers no va poder informar de les causes dels incendis perquè encara s'estan investigant, però va apuntar que els propietaris del xalet havien estat avisats de l'incident i no van aparèixer en tot el dia pel lloc dels fets.

Un veí va avisar aquest divendres a la tarda que el xalet s'estava incendiant i els bombers hi van arribar a temps d'apagar el foc. Cap a les nou del vespre van abandonar el lloc dels fets perquè l'incendi havia estat apagat, però menys de dues hores més tard van tornar a ser alertats perquè l'habitatge estava envoltat de flames. Segons declaracions del cap de guàrdia dels bombers a l'ANA, quan l'equip va arribar al xalet aquest estava totalment afectat, i el resultat ha estat que les dues plantes superiors han quedat completament cremades. El cap de guàrdia va explicar també que el foc es va propagar de manera molt ràpida la segona vegada i va detallar que el xalet té una estructura mixta de fusta i ferro.

A les tres de la matinada el foc estava completament extingit, però tot i així els bombers van estar tota la nit al lloc dels fets per investigar les causes del foc produït dues vegades seguides.

Causes desconegudes / Quant a les possibles causes, encara no s'ha pogut saber res. Segons el cap de guàrdia dels bombers, «és tot una mica confús», però no va voler especular sobre la possibilitat que hagi estat un incendi provocat. Ahir a la tarda encara hi havia un equip d'investigació treballant a la casa.

Pel que fa als propietaris del xalet, el cap de guàrdia va indicar que se'ls va avisar de la situació i, en el primer incendi, es van apropar al lloc dels fets. En canvi, durant tot el dia de dissabte, els propietaris no hi van tornar, tot i saber que els bombers encara hi estaven treballant per determinar les causes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT