PUBLICITAT

Semtee escull Carles Pascuet com a director general de Caldea

  • El fins ara gerent de l'Acoda arriba en ple procés d'ampliació del centre
EL PERIÒDIC
ESCALDES -ENGORDANY

Periodic
El nou director general de Caldea, Carles Pascuet. Foto: TONY LARA

Carles Pascuet serà el nou director general de Caldea, en substitució de Miguel Pedregal, després que el consell d'administració de Semtee l'escollís en la reunió que va tenir lloc dijous a la tarda. El fins ara gerent de l'Associació de Contractistes d'Obra d'Andorra (Acoda) es converteix, d'aquesta manera, en el quart director general del centre termolúdic, després de Gerard André, Joan Armengol i Miguel Pedregal, i arriba just en el moment en què l'espai es troba en ple procés d'ampliació –el mes de novembre passat es va col·locar la primera pedra del nou centre wellness, que s'inaugurarà després de 22 mesos d'obres.

De nacionalitat andorrana –un dels requisits que la societat gestora de Caldea ha valorat en aquesta ocasió–, Carles Pascuet és llicenciat en Econòmiques i Direcció i Administració d'Empreses per l'École Supérieure de Commerce IDRAC de Montpellier. A més, té un MBA que va cursar a l'IES de Navarra.

A partir del pròxim mes de març, i després d'un període de relleu que compartirà amb Miguel Pedregal, Pascuet assumirà de ple la direcció de Caldea, ara que el centre encara el repte més important des de la seva creació: la creació d'un centre wellness complementari a l'espai termolúdic existent.

El nou centre wellness suposa una inversió de 43,1 milions d'euros, tindrà 12.400 metres quadrats i, a diferència del caràcter lúdic que té l'actual Caldea, el nou equipament tindrà un aforament limitat per orientar-se al benestar, la tranquil·litat i la relaxació. El dia que es va presentar l'ampliació, l'arquitecte del projecte, Jean-Michel Ruols, va explicar que els clients podran escollir «a la carta» com serà la seva estada al nou centre. L'objectiu, a més, és potenciar les estades de dos o tres dies.

Una de les incògnites és quin serà el preu que pagaran els clients per accedir a l'espai wellness. De fet, ja s'ha apuntat que l'entrada serà més cara, sense arribar a ser una tarifa elitista.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT