PUBLICITAT

Aixàs: «Ser a la final és la normalitat d'anar creixent»

  • El president del club vol que l'afició «gaudeixi del bon moment de forma de l'equip»
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Aixàs atén els mitjans de comunicació, ahir al Polidesportiu Foto: TONY LARA

Gorka Aixàs és aquests dies un home especialment emocionat. Se'l veu content quan es deixa caure pel pavelló del Govern per veure els entrenaments, cosa que aquesta setmana ha fet molt. El president del River assegura que ser a la final de la Copa Adecco Plata, i amb opcions clares de guanyar, «és només la normalitat d'anar creixent, de tornar a créixer altra vegada». L'equip que el seu bloc de treball ha creat dóna resultats, i per això pensa en l'afició: «Volem que tothom gaudeixi del bon moment de forma».

Aixàs creu que no exagera si diu que «des de l'època de l'ACB que no vivíem una cosa semblant», sobretot perquè, segons afirma, «hem estat molts anys competint a categories sense opció de premis». Té clar que la final és una ocasió d'or «per gaudir del fet d'arribar fins aquí», i ho assumeix com «un premi» a tot un treball de molts anys. Amb tot, és contundent si se li pregunta si canvia el títol de la Copa per l'ascens de categoria -«sense cap mena de dubte», diu-, però canvia el xip de seguida perquè està convençut «que podem aspirar a tot», és a dir, també a una Copa on el River tindrà un Clavijo sempre molt perillós. A més, diu, «ja tenim ganes de guanyar allà d'una vegada per totes», sense dissimular una ràbia amagada.

Per a Aixàs cal destacar que el club ha arribat a aquesta situació «en el segon any a la categoria de Plata», i que tot això és fruit de molt treball. «Estic molt satisfet de tot el que hem fet», afirma, sense deixar de banda totes les coses que encara queden per millorar: «Uf, milloraria moltes coses, moltes, per primera m'agradaria poder dedicar-me al club vuit hores al dia i no una com em passa ara».

Són pensaments d'un president que gestiona una entitat esportiva que és, ara per ara, una de les més importants del Principat amb el permís del BP Andorra de futbol sala. Mentre la història continuï, el River intentarà seguir creixent. L'assignatura pendent continua sent omplir el pavelló. Però ja es treballa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT