PUBLICITAT

CR inicia reunions amb simpatitzants per preparar les eleccions

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

La junta de membres fundadors de Coalició Reformista, juntament amb el grup parlamentari, va mantenir la seva reunió setmanal on es va acordar donar el «tret de sortida» a la preparació de les eleccions anticipades.

Tal i com van comunicar des de CR, s'han convocat per la setmana vinent un seguit de reunions amb els simpatitzants de la coalició per poder recollir les idees i propostes de tothom. Les trobades serviran per configurar el contingut de la reunió plenària preparatòria de les properes eleccions, on es presentaran les línies bàsiques del programa i es donarà inici al procés d'elecció del candidat o candidata. Els membres fundadors van recordar que la coalició és oberta a integrar totes aquelles persones, grups o partits que vulguin continuar sumant per Andorra.

El president de la formació, Joan Gabriel, va explicar a l'ANA que l'assemblea per escollir el candidat encara no té data perquè la voluntat és sumar el màxim de forces i que el procés sigui molt més gran del que representa la pròpia coalició i, per tant, no volen hipotecar la decisió d'altres parts que també han de continuar parlant.

En tot cas, no treballen amb un horitzó molt llunyà i «si pot ser d'aquí un mes, no serà més tard». Gabriel es va mostrar convençut que aquest últim esforç per unir la família reformista serà possible.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT