PUBLICITAT

Esquerra Socialista veu a Jaume Bartumeu com el candidat natural

  • González i Cucalón manifesten el seu suport al cap de Govern
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
La reunió d'Esquerra Socialista, el juliol del 2009 Foto: ONA MORANTE

Els membres d'Esquerra Socialista veuen el cap de Govern, Jaume Bartumeu, com el candidat natural del Partit Socialdemòcrata per a les properes eleccions generals. Ahir es van convocar formalment les eleccions primàries al Partit Socialdemòcrata (PS), i des de la vessant d'Esquerra Socialista, Mariona González i Josep Maria Cucalón van manifestar el seu suport al cap de Govern i van opinar que el més probable és que no hi hagi cap altra candidatura, o almenys, no des del seu corrent.

Serà el proper dimarts quan Esquerra Socialista decidirà a la seva reunió si es vol presentar alguna candidatura, però per ara, tant González com Cucalón van descartaraquesta opció. Ambdós van assistir al darrer Comitè Directiu del partit on es va decidir procedir a la convocatòria d'eleccions primàries i González va defensar que encara que no hi hagi noves candidatures és un debat enriquidor i els estatuts del partit marquen que s'ha de fer.

La consellera també va apuntar que quan van entrar a formar part del PS ho van fer per treballar «per i dins del partit» i que això és el que faran. Cucalón i González van coincidir amb les declaracions que va fer anteriorment la cònsol major d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer, dient que Bartum'eu és el candidat natural. De fet, González va considerar que el fet que no hagi pogut acabar la legislatura és un factor més que el senyala com a únic candidat. Cucalón va avançar també que el partit ja s'està preparant de valent per a les eleccions, i que durant aquesta setmana s'han produït diverses reunions.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT