PUBLICITAT

Poux torna a l'ATP per agafar ritme per als Jocs

  • El jugador afirma que anirà «a mort» per sumar punts
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Jean Baptiste Poux. Foto: TONY LARA

Fa més de sis anys que Jean Baptiste Poux va deixar el circuit professional, però ara ha decidit tornar al màxim nivell «perquè em trobo molt bé físicament i perquè vull agafar ritme per a la Copa Davis i per als Jocs».

El tennista assumeix la seva condició de veterà als seus 29 anys, però també creu que és un bon moment perquè es veu amb capacitats físiques i tècniques com per fer front tornejos ATP.

L'andorrà aconsegueix d'aquesta manera omplir el seu calendari de competicions en els pròxims mesos. De fet, al març tornarà a l'ATP amb un circuit de tornejos que es disputaran a Barcelona, però sempre entrant en les fases de qualificació -«aquesta és la gran dificultat, perquè és duríssim», va dir ahir Poux-, per continuar al mes de maig amb la Copa Davis a Geòrgia representant a Andorra, i la seva lluita per equips amb França. A principis de juny es disputaran els Jocs dels Petits Estats de Liechtenstein, on Poux també té posat el seu punt de mira. «Espero també que la meva tornada a l'ATP serveixi per la joventut», va dir.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT