PUBLICITAT

La lesió de Pujol s'allargarà quatre o cinc setmanes més

  • El partit contra el Borges Blanques de diumenge, amb altres tres ?tocats'
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Marc Pujol controla la pilota en un amistós de pretemporada Foto: TONY LARA

Marc Pujol no podrà tornar a jugar en més d'un mes per recuperar-se a la perfecció de la lesió que va patir al genoll -esquinç lateral intern- en el partit del FC Andorra contra l'Almacelles de fa dues jornades. Aquesta és la segona lesió de gravetat que pateix el migcampista andorrà aquesta temporada, i que deixa així l'equip tricolor amb una baixa «importantíssima», en paraules d'ahir del porter Ferran Pol. Però pot haver-hi més: Emili pateix un trencament d'escafoides del partit anterior, Àngel es mira amb cura un abductor, i Toscano té molèsties al genoll. I diumenge viatgen a les Borges Blanques.

Pujol pateix un esquinç lateral intern en el genoll que ja el va deixar fora del terreny de joc per al duel de la passada setmana contra el Solsona. Set dies abans, contra l'Almacelles, l'andorrà es lesionava gairebé al principi de partit, però va rebre una assistència en el mateix terreny de joc que va consistir en una bena al voltant de la zona afectada. El jugador va continuar jugant però la lesió existia, tot i que en calent no semblava tan greu. Finalment, Pujol va abandonar el terreny de joc en el minut 80, però es va perdre també el següent partit, contra el Solsona la setmana passada, i en el seu futur immediat no compta tornar a jugar fins d'aquí «a quatre o cinc setmanes», segons va confirmar ahir el director gerent del club, Emili Puig.

«Marc Pujol dóna molta tranquil·litat, sap quan s'han de fer les pauses a cada partit», va dir ahir el porter Ferran Pol en roda de premsa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT