PUBLICITAT

El Govern manté en 60 dies el termini per pagar els proveïdors

M. R.
ANDORRA LA VELLA

A la sessió del Consell de Ministres d'ahir, el Govern va aprovar la mesura de mantenir en 60 dies el termini de pagament de les factures dels proveïdors d'empreses públiques per tal de fer «en una clara aposta de suport al sector empresarial del Principat tenint en compte la difícil situació econòmica actual», segons va afirmar el portaveu, Bruno Bartolomé, en roda de premsa.

En aquest sentit, des del 22 de gener es va exhaurir el termini de dos anys de derogació de l'article 10 de la llei de les Finances Públiques, a través de la llei 31/2008 de mesures de reactivació econòmica i social, que reduïa de 90 a 60 dies el període per efectuar el pagament de les factures dels proveïdors d'empreses. Així, finalitzat aquest període, els pagaments haurien de tornar a ser a 90 dies. Segnos Bartolomé, el Govern va prendre la mesura tenint en compte que al Consell General no va prosperar el punt que pretenia reduir el termini fins a un màxim de 45 dies en un termini de tres anys, on CR i ApC es van oposar.

Execució dels crèdits / D'altra banda, el Govern va examinar l'estat d'execució pressupostària dels crèdits extraordinaris i dels suplements de crèdits aprovats a l'exercici 2010, per un import total de 71.314.259,09 euros. El percentatge d'execució pressupostària de crèdits extraordinaris i de suplements de crèdit del 2010 és del 94,5%.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT