PUBLICITAT

La CEA signa un conveni amb els empresaris d'Alcobendas

  • L'objectiu és promoure i enfortir les relacions comercials entre totes dues entitats
EL PERIÒDIC
MADRID

Periodic
La signatura del conveni enre la CEA i l'AICA, a Madrid Foto: EL PERIÒDIC

L'associació d'empresaris d'Alcobendas (AICA) i la Confederació Empresarial Andorrana (CEA) van signar la setmana passada un conveni de col·laboració. L'acord servirà per promoure i enfortir les relacions econòmiques i comercials entre ambdues entitats, així com la col·laboració entre els seus membres, segons van s'assenyalar des de l'associació madrilenya. Amb la signatura d'aquest conveni, ambdues entitats es comprometen a oferir l'assistència necessària a l'altra part en l'organització de visites de negoci per als seus membres en els seus països o ciutats respectives.

L'acord també contempla la recerca activa de formes de cooperació entre les dues comunitats empresarials i l'intercanvi d'informació dins de les competències de cadascuna. A més, s'obre la porta a futurs projectes de col·laboració i d'integració. La finalitat d'aquest conveni és promoure i enfortir el desenvolupament de les relacions bilaterals econòmiques i comercials. Des de l'associació madrilenya van manifestar la confiança en què «gràcies a aquest acord, és molt probable que sorgeixin grans projectes empresarials».

La cea es reunirà amb el govern / D'altra banda, la CEA mantindrà demà una reunió amb el cap de Govern, Jaume Bartumeu, una trobada on, a més de la presentació de la nova junta directiva –que va ser proclamada dilluns després que només hi hagués una candidatura encapçalada per Xavier Altimir–, la confederació serà informada de l'estat de la negociació de l'acord monetari.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT