PUBLICITAT

Les 3es jornades de 'Lo Mandongo' compten amb divuit restaurants

EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Les jornades de cuina d'hivern Lo Mandongo, de la Massana, inicien la seva tercera edició aquest proper dissabte 29 de gener, aquest any amb la participació de divuit restaurants, tres més que en la darrera edició.

Les jornades gastronòmiques on se serveixen diversos menús des de 15 fins a 35 euros, tots ells amb plats fets a partir del porc, s'allargaran fins al 27 de febrer i volen potenciar aquest fet tradicional d'Andorra que és la matança del porc. El conseller de Turisme i Comerç de la Massana, David Baró, va afirmar que es vol donar suport a la campanya impulsada pel Ministeri de Turisme per a donar a conèixer les peculiaritats del país, i va opinar que a la gent li desperta curiositat el nom de Lo Mandongo.

Els menús que se serveixen són elaborats amb ingredients del porc, des del morro fins a la cua, i van des de canelons fins a embotits, passant pels típics peus de porc o les galtes amb civet. Des del Molí dels Fanals, Dolors Abad va comentar que és una ocasió que els restaurants aprofiten per ajustar més els preus i que tots els clients puguin tastar el que s'ofereix. La cita és una oportunitat per a donar a conèixer els nous restaurants, com el Restaurant Bonet i la Sidreria Herri.

Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT