PUBLICITAT

Set metalls en la continuació de la lluita entre Pallàs i Ramèntol

  • Les dues joves d'infants II es pengen quatre medalles: dues d'or i dues de plata
EL PERIÒDIC
ORDINO

Periodic
Jornada de medalles per a la delegació andorrana, ahir a Arcalís a la tercera jornada del Borrufa Foto: LAIA BUIRA

Sembla que finalment serà un bon Borrufa. La tercera jornada va deixar set medalles en les vuit proves amb dret a podi que hi va haver ahir –gegant i supercombinada–, entre elles quatre que van monopolitzar Carmina Pallàs i Sara Ramèntol, que es van penjar dos ors i dues plates en una prova més de la seva rivalitat esportiva per obtenir el triomf en una mateixa cursa.

La cita d'ahir amb el Borrufa va ser tan intensa que va donar per tot, fins i tot per l'alegria de Xavi Salvadores amb el seu primer metall en el gegant d'infants II, amb una plata, tot i que a la prova de l'eslàlom que completava la supercombinada va tenir problemes per acabar i va sumar gairebé 10s més que els primers classificats. Però el premi gros va venir de l'equip femení: Sara Ramèntol va vèncer Carmina Pallàs al gegant, però les posicions es van invertir després de l'eslàlom que donava els resultats de la supercombinada, amb Pallàs per davant de Ramèntol. És la tercera vegada que les dues comparteixen podi aquesta edició. La resta de metalls van arribar per part de Robert Martí, or al gegant i plata a la supercombinada.

AVUI, ÚLTIMA JORNADA I CLOENDA / Avui és l'ultima jornada amb el supergegant per segona vegada en aquesta edició. Aquesta prova serà decisiva amb una màniga per categoria. A les 10.00, la primera sortida, i l'entrega de premis, a les 13.30 al xalet de l'ECOA. A la tarda, a les 17.30 el cercavila que sortirà de l'aparcament de la Tenada fins la plaça d'Ordino, per la festa de cloenda.

ANDORRA 1 ÉS AL CAPDAVANT / Pel que fa a la classificació per països, dimarts Andorra 1 es trobava en primer lloc amb 196 punts, seguida, amb 186 punts, per Suïssa. I en tercer lloc Rússia amb 115. Caldrà veure els punts que van acumular ahir per reafirmar la primera plaça. Amb el doble or i plata de Sara Ramèntol i Carmina Pallàs, i Marti Robert i Xavi Salvadores, Andorra 1 aconsegueix els punts suficients per conservar durant la jornada d'avui el top de la llista i optar així a ser el país vencedor del 19è Trofeu Borrufa, títol que no aconsegueix des del 1994.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT