PUBLICITAT

Forné diu que Antoni Martí té el perfil de persona per dirigir el país

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

L'excap de Govern, Marc Forné, creu que l'actual cònsol d'Escaldes-Engordany, Antoni Martí, té el perfil de persona per dirigir el país. Forné va fer aquestes declaracions durant una entrevista al programa Vox populi de RNA, responent a la pregunta de quina persona hauria d'encapçalar una plataforma que aglutini tots els qui comparteixen una mateixa sensibilitat.

De fet, Forné és partidari de recuperar l'esquema del 1997 que va permetre agrupar diferents partits sota el paraigua d'Unió Liberal. L'excap de Govern va valorar positivament la feina feta per Martí a la parròquia escaldenca, tot i que va afegir que hauria de ser escollit per consens. Forné ha assenyalat que homes com Martí o d'una personalitat similar tindran el seu suport.

L'excap de Govern va assenyalar que el problema per assolir una entesa entre tot l'espectre reformista no està en l'assumpció del deute del PLA per part del PRA, sinó que és més «una qüestió de personalismes». Forné va considerar que el més important és tirar endavant el país per sobre dels personalismes i per aquest motiu va lamentar que no es pensi en el país, tot afegint que «no hi ha dret que ens barallem d'aquesta manera».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT