PUBLICITAT

El desenrunament de l'estructura dels Dos Valires s'iniciarà dilluns

  • S'ha traslladat fins Andorra una màquina de característiques especials
  • La retirada de l'estructura es fa per a procedir a les proves geotècniques demanades per l'empresa RMD
tunel camions
Imatge de les obres amb els camions que s'estan preparant per al desenrunament. Foto: ANA / DIANA PÉRZ
Les tasques de desenrunament de l'estructura que es va esfondrar en el luctuós accident del 7 de novembre del 2009 s'iniciaran el proper dilluns 31 de gener seguint un protocol i en presència de les parts implicades. La batlle instructora del cas ha comunicat aquest dimarts a través d'un aute l'inici d'aquestes tasques per a les quals s'ha traslladat fins Andorra una màquina de característiques especials. La retirada de l'estructura es fa per a procedir a les proves geotècniques demanades per l'empresa RMD, responsable del mecano, i que han de determinar la densitat del terreny per saber si l'estructura estava ben assentada.
Els treballs d'enderroc de l'estructura que es va esfondrar el 7 de novembre del 2009 i que va causar la mort de cinc treballadors, començaran el proper 31 de gener al matí, segons l'aute de la batlle instructora del cas comunicant aquest dimarts la decisió a les parts.

Aquest enderroc es fa per possibilitar, un cop retirada la ferralla, les proves geotècniques del subsòl que es van sol·licitar per part de l'empresa RMD, responsable del muntatge de l'estructura. Precisament, l'empresa té fins el dia s7de febrer per presentar el projecte sobre com s'haurien de fer les proves, i sobre el qual la batlle instructora decidirà procedir seguint un protocol d'actuació i en presència de totes les parts implicades.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT