PUBLICITAT

Quatre podis per als tricolors en la primera jornada del Borrufa

  • Robert Martí i Carmina Pallàs es pengen sengles medalles d'or en gegant i eslàlom, respectivament
EL PERIÒDIC
ARCALÍS

Periodic
Robert Martí i Carmina Pallàs, amb les seves medalles d'or aconseguides ahir a la primera jornada del Borrufa. Foto: LAIA BUIRA.

El primer dia de competició del 19è Trofeu Borrufa va deixar un gran sabor de boca en la delegació andorrana, amb un total de quatre podis, dels quals dos van ser medalles d'or, una per Robert Martí en gegant infants I, i l'altra per a Carmina Pallàs en eslàlom d'infants II.

El gegant es va disputar a la Portella del Mig pels Infants I i l'eslàlom a la pista de les Canals pels Infants II. El gegant, amb un traçat molt tècnic, amb molts viratges i amb una neu excepcional, va tenir Robert Martí en el millor de tots amb dues mànegues realment bones i un temps total d'1min 50,38s. De fet, en el global el segon classificat, el rus Andrey Bolshakov va acabar a més d'un segon de l'andorrà (1min 51,78s). En la categoria femenina van destacar Noemí Mora i Mariona Ramentol amb una 7a i 8a plaça, respectivament, encara que una mica lluny del temps de la guanyadora, la francesa Charlène Genolet (1min 48,72s), que va obtenir l'or gràcies a una segona mànega excepcional amb 53,68s, rècord del dia.

Pel que fa a l'eslàlom, es va caracteritzar pel bon paper de les noies andorranes: Carmina Pallàs i Sara Ramentol van ser 1a i 3a, respectivament. Pallàs va obtenir una victòria indiscutible amb dues mànegues en què no va tenir rival amb 36,55s i 36,84s que van fer un global d'1min 13,39s, gairebé dos segons millor que l'1min 15,08s de la segona, l'austríaca Mona Falkner i que Ramentol (1min 15,34s). En nois, Xavier Salvadores es va penjar el bronze i Nil Esteve i Marc Piñar, una 6a i 7a plaça, respectivament. Avui s'invertiran les proves, el gegant el disputaran els Infants II i l'eslàlom els Infants I, a partir de les 10.00h.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT