PUBLICITAT

Una cigarreta mal apagada, causa de l'incendi a Encamp

  • La Policia no descarta una intencionalitat conseqüència d'una bretolada
EL PERIÒDIC
ENCAMP

El foc que va cremar una caseta de serveis del Comú d'Encamp la matinada de diumenge passat l'hauria ocasionat una burilla de cigarret mal apagada, segons van informar ahir fonts del cos policial a l'ANA.

Malgrat la conclusió sobre l'origen de les flames, la investigació efectuada per la Policia no descarta que pogués tractar-se d'una bretolada, ja que de moment no s'han pogut determinar les intencions de la persona que va tirar la burilla a dins la caseta.

L'incendi es va produir al voltant de les cinc de la matinada de diumenge a una caseta del Comú situada a l'entorn del Complex Esportiu i Sociocultural de la parròquia. L'alerta d'un veí va mobilitzar els Bombers que immediatament i procedents de la caserna de Canillo van acudir al lloc dels fets i van controlar les flames poc abans de les sis de la matinada. El cos de Bombers va poder actuar amb rapidesa ja que es tractava d'un foc «petit», segons van assegurar. Malgrat tot, el succés ha deixat totalment cremada la caseta de serveis del Comú encampadà.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT