PUBLICITAT

Sant Julià farà més lúdica la Fira Outlet per al proper mes d'abril

  • El comú lauredià treballa per recuperar la cita comercial dels vehicles d'ocasió amb l'AIVA
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Públic als estands de la Fira Outlet de Sant Julià de Lòria d'edicions anteriors. Foto: TONY LARA

El Comú de Sant Julià de Lòria està preparant el calendari de fires d'aquest any, que comença amb la Fira Outlet que se celebrarà el primer cap de setmana d'abril. El conseller de Turisme i Comerç, Enric Naudi, va anunciar a l'ANA que aquest any s'ha mantingut el mateix pressupost tot i la situació econòmica, i que s'ha volgut buscar complements per enfortir-la i convertir-la, a més de fira comercial, en una fira lúdica amb activitats per a tota la família. Naudi també va explicar que tot i que el pressupost global de Turisme i Comerç s'ha reduït un 5%, es mantindran totes les fires, i s'està treballant per recuperar la Fira dels Vehicles d'Ocasió, que se celebrarà al maig.

El conseller de Turisme i Comerç va explicar que aquest any es vol potenciar la Fira Outlet, també anomenada Fira de les Ofertes, amb atraccions, actuacions i concursos per «donar-li un caire més familiar i atreure més gent». La fira, que com cada any oferirà productes de qualitat amb descomptes de fins al 70%, se celebrarà a la carpa del Prat Gran durant el divendres, dissabte i diumenge del primer cap de setmana d'abril. La distribució de la carpa s'estructurarà de manera diferent per tal que hi hagi un escenari continu per a les actuacions. A més, també potenciaran la desfilada de moda, i és previst que se celebri més d'una vegada al llarg dels tres dies.

De moment, ja tenen una vintena de comerciants interessats i preveuen arribar a superar la quarantena com en anteriors edicions. El conseller també va voler destacar que el preu dels estands és molt assequible, ja que només costen 150 euros durant els tres dies, i que els comerciants, «per poc que venguin, ja cobreixen les despeses».

Tot i que el pressupost de Turisme i Comerç s'ha reduït un 5%, igual que tot el pressupost del Comú, la intenció és mantenir tot el calendari de fires clàssiques de la parròquia, i donar continuïtat a noves iniciatives com és la fira Vincles Solidaris que es va fer per primer cop l'any passat. També hi ha reservada una partida per finançar les idees que sorgeixin de la Taula de Turisme i Comerç de Sant Julià de Lòria, que l'any passat ja va proposar les Jornades Nipolauredianes, així com la unificació de la imatge de les terrasses d'estiu.

la Fira dels Vehicles d'Ocasió /El conseller va anunciar que aquest any es recuperarà la Fira dels Vehicles d'Ocasió, que l'any passat es va suspendre a causa de la desaparició de l'Associació de Comerciants de Vehicles d'Andorra (ACVA). Naudi va explicar que l'any passat es va intentar organitzar la fira amb l'Associació d'Importadors de Vehicles (AIVA), però van declinar la seva participació per evitar conflictes amb els comerciants de vehicles d'ocasió. Aquest any ja s'ha començat a treballar per contactar de forma individual amb els establiments de vehicles d'ocasió, i el conseller va avançar que la majoria han mostrat interès per celebrar la fira. A més, aquest any sí que es comptarà amb el suport de l'AIVA.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT