PUBLICITAT

Desfilada i música per la Massana en la inauguració del trofeu

EL PERIÒDIC
LA MASSANA

La 19a edició del Borrufa va viure ahir la cerimònia d'inauguració a la Massana amb la desfilada dels països participants pel centre de la parròquia. 30 són les delegacions, procedents d'Europa, Estats Units, Amèrica Llatina o Àfrica.

El cònsol major de la Massana, Josep Maria Camp, va declarat a l'ANA que acollir un Trofeu de les característiques del Borrufa «és important no només per la Massana sinó també per Ordino, per les valls d'Andorra i en general per tot el país». Camp va recordar també que el Borrufa «és un dels millors del món pel que fa a esport infantil» i que sempre s'ha apostat per aquest tipus de turisme. Per altra part, el secretari d'Estat d'Esports, Manel Blasi, va qualificar d'èxit la participació de 30 països en aquesta edició, un fet que demostra, segons va comentar, que la competició «es fa cada vegada més gran».

La festa va incloure música que va amenitzar l'acte, el qual va compatar amb els representants dels dos comuns implicats, Ordino i la Massana, i de Crèdit Andorrà, principal patrocinador de l'esdeveniment.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT