PUBLICITAT

Una jove andorrana, acusada de robatoris a Salamanca

  • S'enfronta a 18 anys de presó per diversos delictes amb ús d'arma blanca
EL PERIÒDIC
SALAMANCA

Periodic
L'Estació d'Autobusos on la jove andorrana hauria intentat un robatori. Foto: E.A.S.

Una dona andorrana de 18 anys, M. A. L. G., natural d'Andorra la Vella, s'enfronta a 18 anys de presó acusada de diversos atracaments, alguns comesos arma blanca, que hauria fet el maig del 2010 a la ciutat castellano-lleonesa de Salamanca, segons va informar ahir el diari local Tribuna de Salamanca. Juntament amb la jove andorrana, serà jutjat un home de 46 anys i de nacionalitat porguesa, amb qui hauria comès diverses de les accions, i per a qui la Fiscalia demana quatre anys presó.

El diari local, que cita fonts jurídiques, va informar que la investigació al voltant d'aquestes dues persones va començar després que la Policia Nacional espanyola hagués rebut cinc denúncies de robatori amb violència i intimidació en els quals les víctimes eren sempre dones. D'acord amb amb el diari local, en totes les declaracions existia una coincidència en les caracerístiques de la presumpta autora i el modus operandi, ja que en tots els casos, una jove esgrimia una navalla i amenaçava amb utilitzar-la contra les víctimes, aconseguint-ne així els diners.

La dona andorrana hauria estat detinguda el maig passat per la sèrie d'atracaments, mentre que en posterioritat se li imputaria també el robatori d'un pernil en una carnisseria, a més a més d'un altre robatori amb violència i intimidació comès amb l'home contra un repartidor d'un establiment de menjar. Per aquests fets, l'home portuguès, que té 16 antecedents en l'historial delictiu, també va ser detingut.

una «coneguda delinqüent» / Sobre la noia andorrana, Tribuna de Salamanca diu que és «una coneguda delinqüent» detinguda ja l'any passat a l'estació d'autobusos de la capital castellano-lleonesa quan tractava de sustreure una maleta d'un autobús procedent de Madrid.

Els dos acusats compareixeran avui a la sala penal número 1 de Salamanca. La Fiscalia demana per a la dona andorrana vuit anys de presó per dos delictes de robatori amb violència i ús d'armes; nou anys per tres delictes per robatoris consumats sense ús d'armes, i un delicte de robatori en grau de temptativa, pel qual sol·liciten un any de presó.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT