PUBLICITAT

Esteve se supera al supergegant de Meribel, on és 8è

  • Ple d'abandonaments andorrans a l'eslàlom FIS del Trofeu Viladomat disputat al Pas de la Casa
EL PERIÒDIC
MERIBEL / PAS DE LA CASA

Kevin Esteve es va tornar a superar ahir al supergegant FIS que es va disputar a Meribel, gràcies a una 8a posició i als 31,82 punts FIS que milloren els 41,31 que tenia fins ara, i això quan va sortir amb el dorsal 16.

El jove andorrà va demostrar així el seu gran estat de forma en les disciplines de velocitat, sobretot després d'una cursa en què les errades les va fer en la part alta, ja que en la part baixa va fer el tercer millor temps. Per altra part, Marc Oliveras va ser 36è (48,47 punts), Artur Pallàs va acabar 65è (79,34 punts), Ferran Huertas 78è (95,05), mentre que Nil Ruiz no va finalitzar la supercombinada. En el balanç de la supercombinada (supergegant i eslàlom), Kevin Esteve va acabar 20è (55 punts), Marc Oliveras 29è (78). Avui és disputa a la mateixa estació un supergegant FIS, amb presència andorrana entre corredors que lluiten per la Copa del Món.

PLE NEGATIU AL PAS DE LA CASA / L'eslàlom FIS del Trofeu Viladomat Esports que es va celebrar ahir al Pas de la Casa va tenir resultats negatius per als equips FAE i Comitè. Gabriel Barios, tot i fer una primera mànega inicial molt bona, finalment va acabar fora de pista, mentre que Arnau Puig, que era tercer a la primera mànega, va acabar fora en la segona, mentre que també van tenir el mateix desenllaç Àxel Esteve, Guillem Casal, Robert Solsona, Jan Missé, Josh Alayrach i Pol Ferrer.

SOULIÉ NO CORRE / Per últim, Laura Soulié no va disputar la segona cursa de la Copa del Món de biatló a Antholz-Anterselva (Itàlia) per no haver entrat dijous a la prova esprint entre les 30 millors.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT