PUBLICITAT

Llovera tindrà de copilot a Vallejo si corre el Mundial

  • El pilot andorrà té les negociacions ben encaminades amb FIAT
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Albert Llovera encara no sap si tornarà a disputar el Mundial de Ral·lis però en cas afirmatiu ho faria amb el millor acompanyant que es pot tenir: Diego Vallejo.

Vallejo ha canviat els seus plans esportius després de no arribar a una entesa econòmica amb Dani Sordo i el pilot andorrà va saber esperar a l'últim moment per aconseguir que sigui el seu company de feina quan comenci la temporada. «Amb Abarth tinc l'acord pràcticament tancat però amb FIAT, tot i que les negociacions van pel bon camí, encara no hi ha res tancat i d'altra banda s'han de buscar espònsors per cobrir el pressupost».

DEMANA CAUTELA / La notícia de què Vallejo seria el copilot de Llovera la campanya que començarà en un parell de mesos va sortir a la llum ahir en diferents mitjans però Llovera va voler ser caut: «Insisteixo, correré amb Vallejo si m'inscric als Mundials, encara no podem assegurar res al cent per cent». Per part del copilot gallec va rebutjar continuar amb Sordo perquè exigia una dedicació exclusiva per al 2011 ni no complia ni en el sou ni en les expectatives econòmiques, ja que tenia un programa molt reduït.

D'altra banda el seu germà Sergio està molt a prop de crear un nou equip, Vallejo Racing, però la prioritat serà anar amb l'andorrà: «M'encantaria córrer amb el meu germà de nou però Llovera té preferència en cas que coincidís alguna data».

Llovera està ara immers en les negociacions amb FIAT per saber si finalment continuarà un any més en la màxima cita mundialista de ral·lis i fins i tot podria arribar a un acord amb l'escuderia italiana abans que acabi el mes de gener. Però l'andorrà també té d'altres projectes com és el cas d'un llibre que presentarà la setmana que ve a Madrid. En la seva línia. Llovera és un crack tant a les pistes com fora d'elles.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT