PUBLICITAT

Futbol, vòlei, hoquei patins i moltes competicions d'hivern

  • L'Andorra d'Imbernon rep el Solsona, el d'Hillaire visita Llars Mundet i el Cevalls va a Juneda
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El FC Andorra celebra un gol. Foto: EL PERIÒDIC

L'Andorra de futbol és l'únic equip de les lligues estrangeres que podem gaudir avui al Principat, amb el partit contra el Solsona a Aixovall, com sempre a les quatre de la tarda. El River va jugar ahir, el BP descansa i l'altre equip que juga és el Club Vòlei de Lluís Hillaire, que viatja a la pista del Llars Mundet amb l'objectiu de fer-se amb el primer lloc de la FEV. Completen l'agenda d'avui els esports d'hivern amb les curses FIS d'esquí alpí i les G.Sèries al Pas, les competicions de freestyle a Grandvalira i Vallnord i la Copa d'Andorra de contjunts de Gimnàstica Rítmica a Encamp.

La Federació Andorrana de Muntanyisme durà una delegació massiva a la Copa del Món d'esquí de muntanya que es disputa aquest cap de setmana a Gavarnie (França) i coneguda com la Derby 3.000.

Andorra estarà representada per Joan Vilana, Joan Albós, Xavier Comas, Ferran Vila, Manel Pelegrina, Ludovic Albós, Armand Jesús, David Albós, Guilad Dodo, Mingo Ruíz i Jordi Cerro en la categoria sènior; també hi seran els júniors Marc Riera, Inka Bellés i Laia Coma i els cadets Oriol Bertran i Jaume Planella, que per primera vegada disputaran una cita d'aquestes característiques..

Avui la segona cita del màxim circuit mundialista acull la Derby Sprint, una cursa especial que segueix totes les fases d'una carrera clàssica, però en una distància molt curta. Concretament seran 100 metres, dels quals 30 seran a peu i 70 amb esquís. I demà tindrà lloc la cursa individual, sobre un recorregut amb 1.610 metres de desnivell en un itinerari inèdit i tècnic, com sempre en plena natura. Pel que fa a les categories cadet i júnior els desnivells passaran a ser d'entre 900 metres i 1.320.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT