PUBLICITAT

Concurs per premiar les millors fotografies de la capitalitat

  • La iniciativa està oberta a tothom i clourà amb una exposició amb les 15 millors instantànies
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

El Centre de la Cultura Catalana, juntament amb el Comú d'Escaldes-Engordany des de la seva capitalitat de la cultura catalana, premiaran les tres millors fotografies que es facin de les activitats organitzades amb motiu d'aquest esdeveniment. El concurs està obert al públic en general, podent-se presentar imatges preses amb qualsevol tipus de dispositiu, i durarà tot l'any.

Quan finalitzi la capitalitat de la cultura, el jurat seleccionarà entre deu i 15 fotografies finalistes per organitzar una exposició i en triarà les tres millors, que seran premiades amb una càmera fotogràfica per a cada un dels guanyadors.

El concurs s'estrenarà amb les imatges preses a l'acte inaugural de demà. Els participants podran fer fotografies amb qualsevol tipus de dispositiu, ja siguin telèfons mòbils, càmeres de butxaca, o càmeres professionals. L'única limitació que s'ha fixat per al concurs és que un mateix autor no pugui enviar més de tres fotografies per cada esdeveniment

Els tres premis que s'entregaran seran una càmera semiprofessional de gamma baixa, una de butxaca, i una de lomografia. Les millors imatges s'exposaran una vegada acabat el concurs, i totes aquelles que es vagin presentant es podran veure a la pàgina de Flickr. Totes les fotografies rebudes podran ser utilitzades per a properes promocions o cartells.

La comissària de la capitalitat catalana 2011, Montse Planelles, va indicar ahir a l'ANA que aquesta és la primera iniciativa conjunta d'una sèrie de col·laboracions que es faran al llarg de l'any.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT