PUBLICITAT

Marimón fitxa pel campió d'Honor ElPozo en un fitxatge llampec

  • El BP no desvetlla el montant d'una operació tancada en quinze hores i no veu prioritari buscar porter
IVÁN MOURE
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Abraçada emotiva entre Marimón ?a la dreta? i Puig, ahir després de la roda de premsa de comiat del porter a la seu del FC Andorra Foto: TONY LARA

No sempre es pot dir que les coses no canvien de la nit al dia. Si a Luís Marimón li diguessin el passat dissabte que seria el seu últim partit defensant la porteria del BP Andorra i que fitxaria pel vigent campió de la millor lliga del món ?la Divisió d'Honor Espanyola? es faria un fart de riure.

Però no és una broma. Casualitats de la vida, ElPozo Murcia va veure el passat cap de setmana com el tercer porter, Chico, es lesionava de gravetat com li havia passat als altres dos porters del primer equip Raúl i Rafa. A la banqueta només quedava Chivi, el meta que va jugar al Poliesportiu d'Andorra amb el segon equip en la jornada quinze de la Divisió de Plata contra el BP.

Diumege ElPozo jugarà contra el Barça un partit trascendental entre el segon i el primer classificat d'Honor, separats per dos punts, urgia porter i l'escollit no ha estat un altre que Marimón. El ja meta ex tricolor va rebre una trucada del seu representant dimecres passades les vuit del vespre i ahir a la una del migdia ja havia rescindit el contracte amb l'entitat que presideix Ruben Ponce i signava amb un club que compleix el somni de qualsevol jugador de futbol sala.

Un fitxatge llampec va requerir una roda de premsa també llampec de comiat. Passades les onze del matí el club va citar als mitjans de comunicació per explicar la situació viscuda. «Hem arribat a un acord amb Marimón per la rescissió del seu contracte, que acabava al juny», va explicar el gerent, Emili Puig. I va prosseguir: «Estem contents perquè en dues temporades i mitja que ha estat amb nosaltres ha estat un gran professional i una gran persona. Portava també l'equip juvenil, estava molt implicat amb el nostre projecte i el consideràvem un home de la casa. I per a ell és una oportunitat important fitxar pel campió de la millor lliga del món. De la Rosa [amb la selecció a Dublin] ho sap tot i entén el pas esportiu de Marimón». El que no va voler és explicar el montant de la operació i es va limitar a dir: «Hem arribat a un acord i ja està. Mirarem al mercat un altre porter, però no és un tema prioritari».

AL CAIENT DE LES LLÀGRIMES / El meta, visiblement emocionat, va demanar donar dos missatges. El primer: «Desitjar la millor de les sorts al meu company de porteria, Aitor Rubio. Ha viscut moments difícils i ha tingut un comportament exemplar. Està sobradament preparat per jugar». I el segon: «Una salutació i una abraçada enorme a l'equip juvenil. Va ser un inici difícil amb gent que va posar pegues per no fer l'equip però entre tots l'hem aconseguit. Són un grup fantàstic amb un futur que promet... Sento acomiadar-me d'aquesta manera però és que ara agafo les genolleres, les sabatilles i marxo a Múrcia».

I per últim no es va oblidar del club: «Tinc un doble sentiment perquè s'ha portat de manera fantàstica amb mí i només tinc paraules d'agraïment. Deixo les portes obertes per si algun dia em necessiteu». H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT