PUBLICITAT

L'edifici de serveis del CTO estarà acabat abans gener del 2013

EL PERIÒDIC
ORDINO

La secretaria d'Estat d'Esports, la direcció de l'obra i l'empresa adjudicatària de la construcció de l'edifici de serveis del Centre de tecnificació esportiva d'Ordino (CTO) es van reunir per primera vegada ahir a la tarda amb l'objectiu de coordinar l'inici dels treballs així com les diferents fases de construcció.

L'empresa adjudicatòria, UTE Copsa-Locubsa, va informar amb el vist i plau del secretari d'Esports Manel Blasi que la previsió d' iniciació de les obres està datada per al pròxim 3 de febrer.

La durada prevista de les totes les obres és de 22 mesos, per tant es preveu que estarà acabada abans del gener del 2013 i l'import de l'adjudicació de l'edifici de serveis –publicat al BOPA del 22 de desembre passat– ascendeix a: 2.657.492,88 euros.

Blasi va avisar a l'empresa constructora que el més urgent és la col·locació dels nous bàculs de llum del camp de futbol que han de permetre la pràctica regular dels entrenaments i competicions de futbol quan ja no hi ha llum natural. La previsió inicial –en funció del subministrament del material i la climatologia– és poder disposar d'aquests nous bàculs a finals del març.

Les següents fases de construcció de l'edifici de serveis es realitzaran sense interrompre la pràctica regular al camp de futbol. La prioritat serà també la construcció de la zona de vestidors per suplir els provisionals d'ara.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT