PUBLICITAT

L'espera de la filial a Espanya de BSI motiva el fitxatge de la directiva

  • La gestora de fons Pictet s'emporta a Sánchez de Lamadrid i tot el seu equip
EL PERIÒDIC
MADRID

Periodic
La seu de la Comissió del Mercat de Valors (CNMV), al Passeig de la Castellana. Foto: ANTONIO GIMÉNEZ

Mentre l'autortizació de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) està retardant durant més d'un any l'entrada d'Andbanc a la filial espanyola de Banca de la Svizzera Italiana (BSI), la gestora de fons suïssa Pictet ha aprofitat la situació per fitxar tot l'equip de la banca privada, segons va informar el portal Cotizalia.

BSI, la filial suïssa de Generali i dirigida a Espanya per Luis Sánchez de Lamadrid des de juny del 2004, comptava fins ara amb l'experimentat banquer provinent d'UBS. Ha estat la situació d'indefinició de BSI després que la CNMV aturés temporalment l'intent de compra per part d'Andbanc la que, segons aquest mitjà, ha motivat la situació.

Segons van confirmar fonts del sector a Cotizalia, es desconeix de moment quina decisió prendrà el regulador pel que fa al futur de l'entitat, tot i que «estarà relacionada amb afers d'informació confidencial de clients en un moment en què Andorra està deixant de ser un paradís fiscal», segons s'apunta a la notícia.

En aquest sentit, mentre les autoritats andorranes i el Banc d'Espanya negocien els termes concrets en què es realitzarà la transició, la situació en la qual es troba BSI ha permès que Pictet fitxés a Sánchez de Lamadrid que, a més, s'emporta amb ell a tot el seu equip a BSI dedicat a la gestió de grans patrimonis, format per Enrique Sendagorta, Ignacio Estevas i Gustavo Pardo. Així, BSI es queda en quadre, ja que la plantilla estava formada pel director, quatre comercials i tres persones de gestió.

Segons Cotizalia, els nous fitxatges de Pictet treballaran a la divisió de banca privada a Espanya. L'entitat, fundada a Ginebra en 1805, es avui un dels majors bancs privats de Suïssa, amb uns fons dipositats i gestionats de 281.000 milions d'euros a finals de setembre del 2010.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT