PUBLICITAT

CR critica el silenci del Govern davant les demandes d'informació sobre CTRASA

  • Afirma que si hi ha indicis que s'està incomplint un contracte, !'obligació de l'Executiu és portar-ho a la justícia, no denunciar-ho als mitjans de comunicació
19012011_gabriel
El president del grup reformista, Joan Gabriel. Foto: TONY LARA
El grup parlamentari reformista ha criticat aquest dimecres el silenci del Govern davant les demandes d'informació que ha formulat en dues ocasions en relació als comptes i la gestió de CTRASA. El president del grup, Joan Gabriel, ha lamentat que a la primera demanda d'informació la resposta fos que no tenien cap auditoria, i que en canvi un mitjà de comunicació hi hagi tingut accés. Gabriel ha criticat "l'opacitat frontal del Govern davant del Consell General" i ha dit que si hi ha indicis que s'està incomplint un contracte, !'"obligació del Govern és portar-ho a la justícia, no denunciar-ho als mitjans de comunicació".

Coalició Reformista ha mostrat el seu malestar en relació a com el Govern està portant la qüestió de les possibles irregularitats en la gestió de la societat del Centre de Tractament de Residus. El grup lamenta que no puguin disposar de les eines per fer-se una composició exacta dels fets que el Govern ha qualificat de tan greus i puguin marcar un posicionament rigorós sobre l'assumpte.

Joan Gabriel ha explicat a l'ANA que a la primera demanda d'informació, el Govern va contestar-los abans de Nadal que "no existia cap auditoria" i que, en canvi, la televisió pública està informant sobre els seus continguts i "té accés a una informació que no es vol donar al Consell General".

D'altra banda, CR també critica que el Govern, si creu que en aquesta qüestió hi ha alguna responsabilitat per depurar, no acudeixi a la justícia. El president del grup considera que si el contracte signat per l'anterior govern amb les empreses gestores no funciona, el que hauria de fer l'Executiu és rescindir-lo. A més, Coalició Reformista s'ha mostrat sorprès que el Govern faci públiques ara les característiques del contracte "després de 18mesos de conèixer-ne la seva existència i contingut", qualificant aquest fet de preelectoralisme.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT