PUBLICITAT

Cespa i Novergies neguen cobraments encoberts

  • Asseguren que no han rebut diners per la reducció del capital social
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
L'exterior del CTR Foto: TONY LARA

Els dos socis privats i minoritaris de CTRASA van qüestionar ahir algunes de les explicacions que dilluns va fer el ministre d'Economia i Finances, Pere López, en relació als resultats de l'auditoria encarregada pel Govern. Cespa i Novergie van explicar que mai han cobrat els imports corresponents a la reducció a la meitat del capital socia.

Els socis privats van assegurar que la llei aprovada pel Consell General del desembre del 2007 no es va executar mai i que per tant estan pendents de cobrar un import que, sumant les dues empreses, ascendeix a poc més d'1,5 milions d'euros. El Govern i FEDA haurien hagut de cobrar un import al voltant d'1,7 milions.

Els socis privats de CTRASA van lamentar ahir a l'ANA que el Govern fes pública l'auditoria en relació al sobrecost de l'obra del forn a través dels mitjans de comunicació. D'altra banda, els socis minoritaris van voler precisar que el contracte de prestació de serveis només s'ha executat en aquests darrers tres anys, cosa que representa un total d'1,2 milions d'euros cobrats per les dues empreses, i que per tant no es pot parlar dels 7,2 milions d'euros, xifra a la qual s'hagués arribat en cas de complir-se els 20 anys de contracte, segons mostra l'auditoria.

Els socis van lamentar que el Govern informés abans als mitjans que als integrants de la societat del contingut de l'auditoria. Fonts de les dues empreses van explicar que aquesta documentació l'han demanat reiterades vegades, que la darrera va ser el passat divendres a través d'un burófax, i que mai han rebut una resposta satisfactòria.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT