PUBLICITAT

El DDS Madriu venç l'Encamp i tots dos són ara colíders

EL PERIÒDIC
ESCALDES -ENGORDANY

El DDS Madriu ha apretat encara més la lluita pel lideratge. L'equip que entrena l'ex seleccionador nacional Josep Joan Linares va derrotar per 5-4 l'Encamp en la passada jornada de lliga –la primera del nou any– i l'ha igualat al capdavant de la classificació. El campió de la fase regular és cosa de dos, ja que el tercer classificat, el BMS Automòbils Sacalma Blues, està a nou punts d'ells, tota una eternitat per dos equips que tan sols han perdut un partit i que precisament va ser se l'ha infringit l'un a l'altre.

El BMS tampoc no va fallar i va superar la Massana per 7-10 i ja és a quatre punts del quart, que continua sent el Cúbic Electricitat tot i que va perdre amb un Gestoria Central Extremenya que l'ha igualat a 17 punts.

Ja es pot confirmar que la recuperació del Santa Coloma és un fet; després d'un horrible inici s'ha refet, ha abandonat la cua de la classificació i ara està sisè, còmodament instal·lat a mitja taula, gràcies a la victòria en el darrer partit contra el Velocitat A, equip que el segueix a un punt.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT