PUBLICITAT

Tres líders, un segon, un tercer i un setè

  • Els tricolors continuen abonats a la part alta de les classificacions i tots opten a l'ascens de categoria
i. moure
escaldes-engordany

Mirar les classificacions dels equips andorrans que juguen a les lligues estrangeres fa goig. Tots estan a dalt en les classificacions i opten a l'ascens de categoria. Ara mateix tenim tres líders: l'Andorra de futbol, el VPC i el River ?compartit amb el Clavijo. A més el Club Vòlei Andorra és segon, el Cevalls tercer i el BP setè. Podriem dir que si els campionats domèstics acabéssin el passat diumenge ascenderien quatre de manera directa, l'equip de De la Rosa jugaria la promoció per ascendir a Honor i només el conjunt d'hoquei patins no pujaria.

El BP ha estat el gran perjudicat en la jornada esportiva del cap de setmana passat. Era cinquè i l'han passat ElPozo i Burela a causa de la derrota ?la segona consecutiva? davant el líder Puertollano a casa però el novè ?el primer que no juga el play-off d'ascens? encara està a vuit punts.

El pol oposat al futbol sala són el vòlei i l'hoquei sobre patins. L'equip de Lluís Hillaire ha superat un rival directe com és el Pacha Ibiza Voley i només el Textil Santanderina suma menys derrotes. La part alta, però, s'ha convertit en una zona cotitzadíssima amb cinc equips separats per una derrota. I l'equip de José Luís Alessi ha aprofitat la derrota de l'ex líder Castellet per posar-se a tir del primer lloc.

Per a la resta el món no ha canviat. L'Andorra de futbol manté la mínima distància amb l'Almacelles després d'empatar i el River va a més. En l'esport no hi ha crisi.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT