El VPC es manté líder malgrat perdre per 19-16 a la Saudrune

LA SAUDRUNE

El VPC Andorra va perdre ahir a la Saudrune per 19-16. Malgrat la irregularitat que mostra l'equip de Michael Broad sobretot lluny del camp del Consell el quinze tricolor es manté líder en el grup 2 de la Divisió d'Honor francesa fins i tot sabent que el Sor Agout, segon classificat, ha guanyat en la seva visita contra el Fousseretois.

El punt defensiu extra obtingut pel VPC ha estat clau per mantenir un marge de dos punts respecte del segon classificat, tot i que la pel·lícula del partit va poder tenir un guió més feliç. Va començar manant la Saudrune amb una penalitat, Màxim Taurinyà va revertir la situació al quart d'hora amb un assaig per fer el 3-5, de nou els locals s'avançaven amb una penalitat i de la mateixa manera Barkalaia va fer el 6-8. Abans del descans la Saudrune va recuperar l'avantatge amb una nova penalitat i amb el 9-8 es va arribar al descans.

Un assaig col·lectiu al minut 50 feia pujar el 16-8 i a partir d'aquí domini clar tricolor amb un assaig d'Alieu i dues penalitats de Barkalaia, això sí insuficients per guanyar.