PUBLICITAT

L'intractable Gutiérrez de nou s'imposa a les G.Sèries

  • Bercianos és el guanyador en 2RM en la segona cita del campionat
EL PERIÒDIC
PAS DE LA CASA

Periodic
El campió del Món de Moto2 Toni Elías, dissabte a la nit a les G.Sèries Foto: JAS

Marc Gutiérrez (Peugeot EVO VII) va demostrar el passat dissabte per enèsima vegada l'experiència i la qualitat com a pilot d'automobilisme sobre gel. Un nou triomf en la màxima categoria –4 rodes motrius– a la segona cita de les G.Sèries el consoliden com a líder del campionat andorrà que acull el Grandvalira Circuit del Pas de la Casa.

Gutiérrez va marcar de llarg el millor temps en els entrenaments, va tornar a ser el més ràpid en les dues sèries i en la seva final es refermava en la primera posició amb una autoritat insultant per mantenir-se al capdavant de la classificació general. Ho pot semblar, però no va ser ni molt menys bufar i fer ampolles amb rivals de l'entitat de Ferran Naudi (Peugeot EVO VII), segon en aquesta cursa i també en la general –on es troba a cinc punts del primer– o Gerard de la Casa (Mistubishi Colt), un altre dels favorits al títol que va ser tercer i ocupa el quart lloc en la general per darrera de Joel Font (Peugeot EVO III), que tanca el podi.

En 2RM va aclaparar l'atenció el campió del Món de Moto2, Toni Elías, que va inscriure's amb Àlex Bercianos (Mini Cooper) i van acabar guanyant la segona cita amb dos punts més que Marcos de Diego (Renault Clio) i quatre més que Àlex Loan (Volkswagen Golf). En la general el líder és Lluís Bigordà amb 78 punts, pels 75 de Simó Sala i Àlex Loan.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT