López pren el triomf a Giralt en l'últim tram al Rallye d'Hivern

Un dels cotxes participants a la línia de sortida, a la capital. Foto: JAS

El Rallye d'Hivern Andorra va oferir una emoció insospitada en l'últim tram que va acabar amb el triomf de José Luís López (VW Golf) contra tot pronòstic quan Sergi Giralt (VW Golf) havia dominat amb claredat durant gairebé tota la competició fins llavors i tenia mig títol garantit.

Unes voltes impecables del que fins llavors anava segon classificat van fer girar la truita de manera sorprenent en el tram estrella de cara a l'espectacle, ja passada la mitjanit al Grandvalira Circuit. Va ser un triomf digne de guió de cinema en una prova organitzada per RallyClassics amb la total implicació de l'Automòbil Club d'Andorra que va aplegar 28 equips i 14 trams de muntanya a completar des de divendres. Josep Maria Vidal (Autobianchi A112 Abarth) va ser el tercer per darrere de López i Giralt.